Personlig träning

Personlig träning i Uppsala med My Training handlar mycket om att få motivation och inspiration till att nå sina mål. Det är där vi kommer in bilden. Vår främsta uppgift med personlig träning är att vägleda dig till en säker och effektiv träning oavsett om du tränar på motions-eller elitnivå. Genom kunskap, coachning, peppning och vägledning hjälper våra personliga tränare dig att nå dina uppsatta mål på ett enkelt, säkert och effektivt sätt.

För att boka kostnadsfri konsultation med en personlig tränare ring 018-155 000 .

Personlig träning (1 pers) 55 min á 680kr/st

 

PT Smallgroup

 

Vill du träna med en personlig tränare och samtidigt uppleva känslan av att träna i grupp? Då har vi det perfekta för dig! I våra PT Small Group kan du och dina vänner träna tillsammans med en personlig tränare.

För att boka PT smallgroup ring 018-155 000 eller maila info@mytraining.se

PT Smallgroup
3-6 pers : 55 min á 340 kr/per person och tillfälle

Tony Thörnlund

Jag brinner för styrketräning som är fokuserad på muskeluppbyggnad, då gärna basövningar samt kostens påverkan på resultatet.

”Jag vill inte krångla till saker i onödan – fokus på det som ska göras är viktigt för mig för att få våra medlemmar att nå resultat”
Tony har arbetat på MyTraining sedan december 2013

Tim Burström

Jag brinner för löpning, mountainbike cykling och träning med kroppsvikt. Pilates- och medicinboll samt resistansband är några av de redskap som används. Älskar coreträning (bålstabilitet) då jag anser att detta är A och O i att träna effektivare, säkrare. Det viktigaste för att lyckas med träningen är att hitta vad som gör träning roligt. Har arbetat på Mytraining sedan december 2013


Ulrika Riedel

”Jag arbetar på Mytraining för att jag vill inspirera andra att välja hälsa/glädje!”

Personlig Tränare och Gruppinspiratör. Arbetat på MyTraining´s gym i Uppsala sedan april 2011

Camilla Lindberg

”Jag tycker om att hjälpa människor att få leva ett liv med bra hälsa för framtiden, och inte använda några quickfix.”

Personlig Tränare och Gruppinspiratör på MyTraining i Uppsala sedan 2010

Emelie Holling

Tränar själv på elitnivå i bodyfitness, brinner för att hjälpa andra på vägen till en bättre hälsa genom kost och träning. Har arbetat på Mytraining sedan april 2017.

Börja träna idag

Våra paket