MyTraining växer och blir tre gym


Vi har köpt Womens Wellness som tidigare varit två gym enbart för kvinnor. Det innebär att vi nu växt till oss och blivit en träningskedja bestående av totalt tre gym. Varje gym med sina unika fördelar och specifika träningsmöjligheter.

Listan på träningsalternativ vi nu kan erbjuda våra medlemmar har därför blivit längre. Bland annat kan vi idag erbjuda gruppträning för alla på Kungsgatan. Perfekt att kombinera din träningsdag med ett pass tillsammans med andra. Nytt är också att vi valt att behålla gymmet på Vattholmavägen som även i fortsättningen kommer rikta in sig på enbart kvinnor, eftersom det finns ett stort intresse för det.

Som vanligt går det bra att träna MILON på vårt gym. Så bra att du nu kan göra det på två av våra gym. Förutom i Fyrislund kommer det även vara möjligt att träna MILON på vårt gym på Kungsgatan som för övrigt ska gå igenom en större renovering. Lokalen beräknas stå färdig i mars, men självklart går det bra att träna där under tiden.

Precis som tidigare bjuder vi våra medlemmar på frukost varje vardag och gratis duschhandduk alla dagar i veckan. Ett lika populärt som trevligt sätt för att öka trivselfaktorn hos er medlemmar. Naturligtvis gäller detta på samtliga av våra tre gym.

Hoppas du ska trivas att träna hos oss!

Se våra partners