Personlig träning

Personlig träning i Uppsala med My Training handlar mycket om att få motivation och inspiration till att nå sina mål. Det är där vi kommer in bilden. Vår främsta uppgift med personlig träning är att vägleda dig till en säker och effektiv träning oavsett om du tränar på motions-eller elitnivå. Genom kunskap, coachning, peppning och vägledning hjälper våra personliga tränare dig att nå dina uppsatta mål på ett enkelt, säkert och effektivt sätt.

För att boka kostnadsfri konsultation med en personlig tränare ring 018-155 000

 

PT Smallgroup

 

Vill du träna med en personlig tränare och samtidigt uppleva känslan av att träna i grupp? Då har vi det perfekta för dig! I våra PT Small Group kan du och dina vänner träna tillsammans med en personlig tränare.

För att boka PT smallgroup ring 018-155 000 eller maila info@mytraining.se

 

Tony Thörnlund / MyTraining

Jag brinner för styrketräning som är fokuserad på muskeluppbyggnad, då gärna basövningar samt kostens påverkan på resultatet.
”Jag vill inte krångla till saker i onödan – fokus på det som ska göras är viktigt för mig för att få våra medlemmar att nå resultat”

Kontakta mig på tony@mytraining.se

Ulrika Riedel / MyTraining

”Jag arbetar på Mytraining för att jag vill inspirera andra att välja hälsa/glädje!”

Kontakta mig på ulrica@mytraining.se alt 0725-151566

Camilla Lindberg / MyTraining

Jag vill att människor som kommer till mig ska känna att det är en helhet. Jag jobbar med hälsans alla delar kost, träning, tanken och njutningar i livet. Det ska vara så att du vill ha en förändring för livet och jag hjälper till på vägen med det du vill förbättra. Jag vill se dig där du är och utgå från det när vi träffas.

Kontakta mig på camilla@mytraining.se alt 0722-082832

Elin Wallin / MyTraining

Träning är för alla. Oavsett var vi befinner oss i livet är träning något vi alla är i behov av, vi människor är gjorda för rörelse. Det fina med träning är att det är inte bara är en sak och det är därför min övertygelse att alla kan hitta "sin" träning. Oavsett om målet är hälsa eller prestation så är min ambition att leverera personligare träning.
Kontakta mig på elin@mytraining.se

Anna Modig / Extern PT

I 14 år har jag hjälp och coachat människor i träning. Allt från crawlkurser till styrketräning. Jag bygger träningen från grunden utifrån dina önskningar och förutsättningar. Genom balanserad, säker träning och smarta val kommer vi långt. Med mig som din PT får du starta upp med att göra funktionsanalyser, styrke-och konditionstester. Nu har vi rätt förutsättning för att ta din träning till nya nivåer. Träning är allt från att klara av vardagen till att toppa ditt max. Tillsammans sätter vi dina mål som möter upp dig i din träning. Kom ihåg ”det du tränar blir du bra på”.
Kontakta mig på ptmodig@telia.com

Lasse Book / Extern PT

Head coach med ett cv längre än vad som ryms här. Han var en av de första som körde spinning i Sverige och han var med och startade upp såväl Idrottsskadecentrum som Kraftkällan. Lasses mål är att träningen ska vara tuff och hård, men den som känner honom vet att det alltid sker med ett mycket stort mått vänlighet. Kontakta mig på lasse@trainingbybook.se

Gunnar Jansson / Extern PT

Personlig tränare med bakgrund inom elitgymnastik, både som aktiv och ledare. Är även utbildad kinesiolog och idrottsmassör. För mig är dina egna idéer om träning viktiga och tillsammans jobbar vi för att du ska utveckla både dig själv och din träning. Kontakta mig på gunnar@trainingbybook.se

Fredrik Knopf / Extern PT

Att göra träningen rolig och ha en plan med sin träning och kost är avgörande för att nå de resultat som önskas. Detta sker genom tydligt uppsatta del- och slutmål för att kunna stämma av att träningen går åt rätt håll. Jag har jobbat brett under mina 6 år som PT, alla åldrar och med många olika typer av mål. Stor erfarenhet och utbildning av basövningar inom styrketräning samt träningsperiodisering för idrottare och motionärer. Vill du ta din träning till nästa nivå, och samtidigt få pepp i vardagen så finns jag här. // Fredrik
Utbildningar: Kandidatexamen inom Idrotts- & hälsovetenskap, Specialutbildad seniortränare, Kostrådgivare, Hälsocoach, HLR – instruktör

Kontakta mig på fredrik@well365.se

Börja träna idag

Våra paket