MyTraining

Öppettider : 05-23 alla dagar med parakey

Bemannade öppettider:

Mån-Tors: 05:30-21:00
Fre: 05:30-18:00
Lör & Sön: 09:00-13:00

Gym i Uppsala, med det unika Milonsystemet där du tränar säkert, enkelt & effektivt på endast 17,5 minuter. Vi erbjuder fri parkering, handduk, grötfrukost samt uppföljningar.

Träningsfilosofin på vårt gym i Uppsala handlar om att du ska uppnå dina mål och känna dig nöjd. Vi har tagit in den modernaste träningsutrustningen som finns på marknaden, bland annat i form av Precor konditionsmaskiner med inbyggd tv, internetuppkoppling och möjligheter till att skapa ett personligt konto.

Vår styrkepark erbjuder allt du behöver för att träna alla muskelgrupper effektivt. På övervåningen kan du även träna funktionell träning med olika träningsredskap såsom slam boll, kettlebells, hopprep, stänger, hopp box, viktväst, TRX-band och maghjul. På MyTraining finns det även bastu.

Alla förtjänar ett hälsosamt och sunt liv och vi vet att alla har olika förutsättningar. Men med rätt träning, kost och inställning så är vi övertygade om att du kan uppnå resultat. Vare sig du vill gå ner i vikt, bli starkare eller smidigare så vet vi vad som fungerar och är beredda att stötta dig för att du ska nå dit du vill med din träning.

Det krävs inte åtskilliga timmar varje veckan för att bli starkare eller gå ner i vikt. Du kan komma in och gå ut på 30 minuter och få fina resultat. Eftersom träning måste vara en del av livet har vi ansträngt oss lite extra för att ge dig motivation.

Vi lovar att hjälpa dig med allt vi kan så att du når de resultat du vill!

Kontakta oss på 018-155000

Stålgatan 8